Mobile Navigation

avontuurlijk muziekfestival
voor een jong publiek

 Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union.

Programma / Big Bang Antwerp 2015

zondag 1 november 2015

Big Bang Antwerp 2015

Het BIG BANG-festival is een feestelijke ode aan avontuurlijk klankkunst en muziekmakerij voor kinderen. Het begon twintig jaar geleden met het OORSMEER festival in Gent. Het labyrintische Vooruitgebouw in Gent werd tot de nok gevuld met avontuurlijke muzikanten en klankinstallaties. Een talrijk en jong publiek was getuige van het klankrijk startschot. OORSMEER was het begin van een nieuw hoofdstuk in het muzieklandschap voor kinderen. Twintig jaar later verovert OORSMEER onder zijn nieuwe naam BIG BANG de wereld, van Hamburg tot Lissabon, van Gent tot Sao Paulo, van Athene tot Sevilla, van Antwerpen tot Stavanger en van Brussel tot Rijsel.

Zonzo Compagnie is de drijvende kracht achter BIG BANG. Het zorgt ervoor dat honderden artiesten een nieuwe publiek vinden, overal ter wereld. 40.000 kinderen en hun ouders vinden jaarlijks hun weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en klankenwereld. Dit jaar vieren we feest met drie BIG BANG festivals in november. We trakteren je op een smakelijke verrassing in deSingel in Antwerpen, het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel en in Opera Gent en de Handelsbeurs Concertzaal in Gent. 

BIG BANG is een productie van ZONZO COMPAGNIE i.s.m. deSingel, BOZAR, HANDELSBEURS CONCERTZAAL en OPERA VLAANDEREN. ZONZO COMPAGNIE wordt structureel gesubsidieerd door de VLAAMSE OVERHEID. BIG BANG wordt gesteund door het CREATIEVE EUROPESE PROGRAMMA VAN DE EUROPESE UNIE.

praktisch / Big Bang Antwerp 2015

tickets

Online: www.desingel.be

Telefonisch: 03 248 28 28

Ter plaatse: in het bespreekbureau van deSingel: Desguinlei 25, 2018 Antwerpen, ma-vr 10:00 tot 18:30 & za 16:00 tot 18:30 Betaling met kredietkaart tot op de dag van de voorstelling.

zijn we er al?

deSingel Antwerpen:
Desguinlei 25 . B-2018 Antwerpen

info & contact

deSingel Antwerpen:
T: +32 (0)3 248 28 28
W: www.desingel.be
M: info@desingel.be

partners /

Klara,Vlaamse Overheid, deSingel, Stad Antwerpen.

Close