Mobile Navigation

avontuurlijk muziekfestival
voor een jong publiek

nieuws /

BerBerio wint YAMaward

26/10/2016

BerBerio, de voorstelling van Zonzo Compagnie over de Italiaanse componist Luciano Berio met Revue Blanche en in een regie van Letizia Renzini, kaapt de YAMaward publieksprijs weg!

Op 25 oktober 2016 werden in het Noorse Larvik de YAMawards uitgereikt; internationale prijzen voor de beste muziekproducties voor een jong publiek. Een jury nomineerde de productie BerBerio van Zonzo Compagnie samen met een aantal andere producties als beste van het afgelopen seizoen. Vervolgens kende het publiek de YAMaward public choice toe aan BerBerio, een voorstelling rond het oeuvre van de Italiaanse componist Luciano Berio gespeeld door het ensemble Revue Blanche en geregisseerd door de Italiaanse artieste Letizia Renzini.
 
Het is de zoveelste prijs voor de succesvolle Antwerpse organisatie Zonzo Compagnie dat de voorbije jaren naast verschillende Theaterfestival selecties ook reeds de YAMaward, de Europese YEAH award, een Klaraprijs, de Music Theatre Now prijs en de Europese EFFE Award won voor haar producties en het BIG BANG Festival.
 
BerBerio is vanaf volgende week onder meer te zien op het BIG BANG Festival in Antwerpen, Brussel en Gent.

terug

Close