Mobile Navigation

avontuurlijk muziekfestival
voor een jong publiek

 Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union.

Programma / Big Bang Ghent 2015

zondag 15 november 2015

Big Bang Ghent 2015

Het BIG BANG-festival is een feestelijke ode aan avontuurlijk klankkunst en muziekmakerij voor kinderen. Het begon twintig jaar geleden met het OORSMEER festival in Gent. Het labyrintische Vooruitgebouw in Gent werd tot de nok gevuld met avontuurlijke muzikanten en klankinstallaties. Een talrijk en jong publiek was getuige van het klankrijk startschot. OORSMEER was het begin van een nieuw hoofdstuk in het muzieklandschap voor kinderen. Twintig jaar later verovert OORSMEER onder zijn nieuwe naam BIG BANG de wereld, van Hamburg tot Lissabon, van Gent tot Sao Paulo, van Athene tot Sevilla, van Antwerpen tot Stavanger en van Brussel tot Rijsel.

Zonzo Compagnie is de drijvende kracht achter BIG BANG. Het zorgt ervoor dat honderden artiesten een nieuwe publiek vinden, overal ter wereld. 40.000 kinderen en hun ouders vinden jaarlijks hun weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en klankenwereld. Dit jaar vieren we feest met drie BIG BANG festivals in november. We trakteren je op een smakelijke verrassing in deSingel in Antwerpen, het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel en in Opera Gent en de Handelsbeurs Concertzaal in Gent.

BIG BANG is een productie van ZONZO COMPAGNIE i.s.m. deSingel, BOZAR, HANDELSBEURS CONCERTZAAL en OPERA VLAANDEREN. ZONZO COMPAGNIE wordt structureel gesubsidieerd door de VLAAMSE OVERHEID. BIG BANG wordt gesteund door het CREATIEVE EUROPESE PROGRAMMA VAN DE EUROPESE UNIE.

praktisch / Big Bang Ghent 2015

tickets

Online: www.operaballet.be – € 2,00 transactiekosten per transactie.

Telefonisch: 070 22 02 02 – € 2,00 transactiekosten per transactie.

Ter plaatse: in het bespreekbureau van Opera Gent, Schouwburgstraat 3, 9000 Gent, dinsdag tot zaterdag 11:00 tot 18:00 – Geen transactiekosten.

zijn we er al?

Opera Gent:
Schouwburgstraat 3, 9000 Gent


Handelsbeurs:
Kouter 29, 9000 Gent

info & contact

Opera Gent:
T: 070 22 02 02
W: www.operaballet.be
M: info@operaballet.be


Handelsbeurs Gent:
T: 09 265 91 65
W: www.handelsbeurs.be/
M: info@handelsbeurs.be

partners /

Klara, Vlaamse Overheid, Opera Vlaanderen, Handelsbeurs Concertzaal, Stad Gent.

Close