Mobile Navigation

ADVENTUROUS MUSIC FESTIVAL
FOR A YOUNG AUDIENCE

 Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union.

PROGRAM / BIG BANG STAVANGER 2016

BIG BANG STAVANGER 2016

Velkommen til årets BIG BANG
– et eventyr av en musikkfestival for barn
Lørdag 28. mai kl.12.00-16.00

Stavanger konserthus ønsker velkommen til familiearrangement med konserter, forestillinger og aktiviteter. Passer for familier med barn fra 4 år. Alle konserter og forestillinger spilles flere ganger, og aktivitetene i foajeen varer fra kl. 12.00 til 16.00

Under Big Bang kan du være med på en magisk reise for å finne gjemte og glemte sanger fra alle verdens hjørner. Du vil få høre italiensk musikk hvor alt er satt på hodet, og jammen skal vi ikke ut en tur i verdensrommet også. Du kan lage din egen sykkelmusikk og vandre i skogen av kjærlighetssanger. Årets festivalorkester, Kitchen Orchestra, er med på å lage stemningen, og kanskje vil de vise deg steder du aldri hadde trodd du skulle ha vært.

Festivalens ambassadører, som består av barn fra Stavanger Kulturskole, vil vise deg rundt og ta deg med på en musikalsk oppdagelsesreise av de sjeldne!

Big Bang-festivalen programmeres og gjennomføres i samarbeid med Zonzo Compagnie fra Belgia, og er en del av et eget europeisk BIG BANG musikkfestival nettverk, bestående av ledende kulturinstitusjoner i Europa. Med forbehold om endringer i programmet.

praktisk / BIG BANG STAVANGER 2016

tickets

online: www.stavanger-konserthus.no
telephone: Box Office  51 53 70 00
email: billett@stavanger-konserthus.no

 

http://www.stavanger-konserthus.no/big-bang/

der ennå

Stavanger konserthus
Sandvigå 1, 4007 Stavanger

info & kontakt

post@stavanger-konserthus.no
Telefon 51 53 70 00

partnere /

Close