More info about BIG BANG Antwerp

Oorsmeer Antwerpen 2002

Saturday 09 - Monday 11
Nov 2002

Oorsmeer is een muziekfestival met een hedendaags aanbod voor een jong en avontuurlijk publiek. Oorsmeer toert al een tijdje succesvol doorheen Vlaanderen en Nederland. De oorspronkelijke initiatiefnemers Kunstencentrum Vooruit en Mallemuze (Musica), gaven de fakkel door aan de nieuwe organisatie Zonzo Cie., die onder impuls van artistiek leider Wouter Van Looy tot stand kwam. Oorsmeer slaagt er telkens weer in om muzikanten en ensembles van heel diverse pluimages en stijlen te motiveren om voor kinderen te spelen. Geen K3 en Samson, maar gewoon steengoeie en avontuurlijke muzikanten van overal ter wereld om kinderoren te verwennen. Oorsmeer biedt een avontuurlijke ontdekkingstocht langs een muzikaal parcours met concerten, workshops en installaties. 

Concerten om te luisteren, installaties om te ontdekken en workshops om zelf muziek te spelen. 

Cultuurcentrum Berchem / Villanella
Driekoningenstraat 126, B-2600 Berchem
Tel. 03 286 88 25
info@ccbe.be / www.ccbe.be / www.villanella.be

Tickets kosten € 7,50 / € 5 met Villanellakaart. Deze strippenkaart kost €25 en bevat vijf strippen. Met deze strippenkaart ga je naar een familievoorstelling voor slechts € 5 per persoon, zowel voor ouders als voor hun kinderen. De Villanellakaart geldt ook voor alle familievoorstellingen van Villanella op andere locaties. 

Op zat. 9, zo 10 en ma 11 november organiseert ccbe i.s.m. de Gezinsbond gratis kinderopvang tijdens de voorstellingen. Baby's en kinderen van harte welkom.